Uw team

Ik ben uw  adviseur Rob Wilbrink. Ik heb na mijn middelbare school periode de studie bedrijfseconomie gevolgd aan de Heao te Zwolle. Ik wilde graag boekhouder, belastingadviseur worden, maar dat werd ik op dat moment niet. Ik werd hypotheek – en verzekeringsadviseur eerst in loondienst en even later als zelfstandige. Nog voor de crisisjaren besloot ik mijn oude wens om als boekhouder, belastingadviseur aan het werk te gaan, te realiseren en heb in deeltijd, de studie economie en recht met succes afgerond aan de NHL te Leeuwarden. Inmiddels ben ik al weer een hele tijd aan het werk als boekhouder en verzekeringsadviseur en ben een gelukkig mens, u hiermee van dienst te kunnen zijn.

Voor advies in schadeverzekeringen, arbeidszaken en letselschade verwijs ik naar de website www.vechtvooruwrecht.nl

Het bezitten van een diploma en het volgen van PE cursussen is geen garantie op succes, voor u als cli├źnt. Oplossingen staan meestal niet in boeken beschreven. Het zoeken naar en het werken aan bevredigende oplossingen, dat is wat ik het liefste doe. Samen met u op zoek naar de best mogelijke oplossing op weg naar succes.

Administratieve zaken.

Ik ben Marijntje Wilbrink- Visser, directeur en beleidsbepaler van de zaak en tevens echtgenote van Rob Wilbrink. Ik verzorg de administratieve processen binnen het bedrijf. Ik zorg ervoor dat uw zaken snel en correct worden behandeld en dat u op tijd van de juiste informatie wordt voorzien.

Onze Contactgegevens. Bezoek- en correspondentieadres:

Grote Kerkstraat 24 8861 EJ Harlingen

Tel. 0517-434455

info@wilbrink-administraties.nl www.wilbrink-administraties.nl