Boekhouder/ Administratiekantoor

Boekhouder/ Administratiekantoor in Harlingen

Wij verzorgen de administraties van zzp-er tot fiscale eenheid. Het is ons allemaal even lief. U levert uw administratie in en wij boeken het keurig voor u in. In het algemeen levert u de administratie elk kwartaal in, zodat we na het boeken de btw aangiften voor u kunnen doen. Op deze manier zijn we altijd bij met de administratie. Zodat we u snel kunnen voorzien van de accurate cijfers. Dat is belangrijk om snel beslissingen te kunnen nemen.

Wij verzorgen alle administraties een aangiften.

  • Boekhouding;
  • Loonadministratie;
  • Aangifte BTW;
  • Aangifte inkomstenbelasting (IB);
  • Aangifte Vennootschapsbelasting (VPB);
  • Jaarrapporten en advies.

Belasting advies

Wij geven advies op gebied van belastingen. Zowel praktische zaken als inhoudelijke zaken. Zoals de manier waarop u de administratie moet inrichten, waaraan facturen moeten voldoen, e.d. Maar ook advies op gebied van investeringsaftrek, het oprichten van een vennootschap, het onderbrengen van vennootschappen in een fiscale eenheid e.d.

Vaste prijzen

Wij begrijpen dat het hanteren van zoveel mogelijk vaste prijzen prettig is, voor zowel u als ondernemer als wij als opdrachtnemer. We kunnen een betere begroting maken en we weten allen precies waar aan toe zijn.
Daarom hanteren wij  vaste lage prijzen. En deze prijzen gelden voor reguliere werkzaamheden zoals boeken van de administratie, het doen van de reguliere aangiften zoals BTW, IB en VPB.

Voor niet reguliere werkzaamheden en specifieke adviezen wordt de prijs van te voren nader overeengekomen.

Kennis

Wij houden onze kennis onder andere op peil door het regelmatig bezoeken van de intermediair dagen van de belastingdienst en andere relevante cursussen.

Contactgegevens

Grote kerkstraat 24

8861 EJ Harlingen

0517-434455

info@wilbrink-administraties.nl www.wilbrink-administraties.nl